ازدواج
نگین ( تحصیلات : دبیرستان ، 16 ساله )
سلام.
برادر من به خاستگاری ی دخنر خانمی رفته..بعد این دختر از نظر همه چیز خوبه . از نظر خانواده که خانواده ای مذهبی داره وخودشم که دختر بااخلاق و باحجاب و خوش چهره ای هست.
برادر من با ایشون طی یک جلسه صحبت کرده.
بعد گفتن که این ایشون از نظر عقلی خییلی خوبه قشنگ هم صحبت میکنه.
یعنی از نظر عقلی به دلش نشسته.
اما میگه هنوز از نظر قلبی خییلی به دلم ننشسته.
خب حالا ما چیکار کنیم؟؟
ازدواج کنن باهم؟
آخه من معتقدم دختر ها معمولا شب خاستگاری به خاطر این که حجب و حیاشونا حفظ میکنن باعث میشه که اخلاقشون خشک بشه وهمین هم باعث میشه که به دل نشینن.
ولی به نظر من بعدا به دلش میشینه
نمیدونم والا
بازم نیاز به راهنمایی داریم
ممنون
مشاور (خانم طیبه قاسمی)
با عرض سلام خدمت شما خواهر گرامی دختر عزیزم ،انسان، آمیزه ای از عقل و احساس است. بنابراین، در مورد انتخاب های انسان، عقلایی بودن محض و یا احساسی بودن محض، هر دو خالی از اشکال نیست و بهترین حالت این است که در انتخاب، عقل و احساس هر دو دخالت داشته باشند و آدمی هم شرایط عقلایی خواسته های خود را بررسی کند و هم ببیند نسبت به آن موضوع، احساس خوبی دارد یا نه. در مورد ازدواج، این موضوع بیشتر صادق است و نسبت به موفقیت در ازدواج و تشکیل خانواده هم شرایط عقلایی دخالت تام دارند و هم شرایط احساسی و دوست داشتن و مورد پسند بودن. درحقیقت و در نهایت تصمیم گیرنده واقعی در مسئله ازدواج قلب است. جالب آنکه بر روی کارت های ازدواج نیز همیشه تصویر دو قلب صنوبری که به هم پیوند خورده اند دیده می شود، نه تصویر دو عقل به هم پیوند خورده. زیرا ازدواج پیوند قلب هاست نه مغزها. بنابراین قلب ها باید با هم سنخیت داشته باشند. از این رو، با صراحت و بی پرده باید به جوانان بگوییم که در انتخاب همسر به حرف دلتان گوش کنید و همسری را انتخاب کنید که دل تان آن را بر می گزیند و معیارهای عقلی نیز او را تایید میکند .ریاست و فرماندهی ازدواج با دل است .در فرآیند ازدواج ابتدا عقل باید با خیال آسوده و بدون هیچ آشفتگی خاطر فرصت اظهار نظر داشته باشد. به بیان دیگر عقل باید فارغ از نگرانی دل و شوق یا نفرتی که در دل ایجاد شده، شروع به شناسایی نقاط قوت و ضعف فرد مورد نظر نماید و در این امر از نظر کارشناسان دیگر مانند پدر و مادر، مشاوران امین و معرف های مطمئن نیز استفاده نماید. پس از آنکه عقل گزارش ها و اطلاعات خود را آماده کرد، قلب وارد میدان می شود و با توجه به نظریات کارشناسانه عقل، تصمیم گرفته و نظر نهایی خود را در مورد فرد مقابل اعلام می نماید.افراد با توجه به اوصاف فرد مورد نظر و آگاهی بخشی های عقل، در مورد وی به یکی از این سه حالت دست می یابند:اشتیاق: فرد مقابل به دلشان نشسته و از او کاملاً خوششان میآید. (در این صورت میتوانند ازدواج کنند.)اکراه: فرد مقابل اصلاً به دلشان ننشسته و از او خوششان نمیآید. برخی از روانشناسان معتقدند که، اکراه در درازمدت تبدیل به انزجار میشود. (در این صورت نباید ازدواج کرد.)تردید: در مورد فرد مقابل دودل هستند. یعنی دقیقاً نمی دانند که فرد مقابل به دلشان نشسته یانه. در این حالت نباید به سرعت تصمیم بگریند. بلکه مدتی درنگ کرده و آن قدر با فرد مقابل رفت و آمد کنند تا از تردید خارج شده و به یک تصمیم قاطع برسند.پس به دل نشستن فرد مقابل یکی از مهمترین ملاک ها در انتخاب همسر است. اما باید توجه کرد که دل باید در انتخاب همسر حرف آخر را بزند، نه حرف اول را. مدیرانی که حرف آخر را می زنند همیشه موفق تر از مدیرانی اند که قبل از نظرگیری از کارشناسان خود، در امور مختلف حرف می زنند و تا آخر هم بر آن پافشاری می کنند. با آرزوی خوشبختی برای شما و برادرتان .
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}